Contact

‪085-0608907
deventer@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Deventer en omgeving. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura. Bekijk onderaan deze pagina het werkgebied. We zijn met meerdere ambulant begeleiders in Deventer actief!

Ambulante begeleiding Zwolle

Manon Tijdeman (40)

‘Ik werk graag vanuit verbinding met mensen. Ik vind het mooi om in de nabijheid van een cliënt of een gezin iets te mogen betekenen voor iemand. Samen kijken we naar welk doel jij voor ogen hebt en werken we hier naar toe.  Ik heb een positieve houding en ga graag uit van de mogelijkheden die jij of jouw gezin heeft.’

Manon is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze is werkzaam geweest bij een Dagbehandeling en binnen het speciaal onderwijs (cluster 4) waar ze kinderen heeft begeleid waarvan het ontwikkelingsproces is verstoord.
Manon heeft ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met autisme, ad(h)d, gedragsproblemen en psychische problemen.

Contact

06 – 2460 8465
manon.tijdeman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #Lvb #Gezinnen

Rianne Hulsteijn (32)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbel diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

Ik vindt het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.

Contact

06 – 2876 7360
rianne.hulsteijn@vivens.nl

Begeleiding bij

#autisme #ad(h)d #borderline #jeugd #gezinnen #ggz

Daniêlle Brink (45)

Daniêlle is autisme-coach en heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan in het speciaal- en regulieronderwijs. Zij heeft met kinderen en jongvolwassenen gewerkt met een licht verstandelijke beperking, psychische- of gedragsbeperkingen.

“Ik vind het belangrijk in de begeleiding vanuit een vertrouwelijke en veilige sfeer te werken. Tijdens deze begeleiding wil ik samen met jou zoveel mogelijk kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.”

Contact

+31 6 5064 3714
danielle.brink@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen

Ambulante begeleiding Wageningen Arnhem Wageningen

Ellis Koopman (34)

Ellis is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in ‘hart en nieren’. Ze heeft gewerkt binnen een Orthopedagogisch Behandelcentrum waar ze mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en Psychiatrische problematiek begeleidde. De afgelopen 8 jaar heeft Ellis gewerkt als Consulent binnen MEE, waar zij mensen met een beperking en hun directe omgeving heeft ondersteund.

Ellis vind het belangrijk een goede mix te hanteren tussen directheid, duidelijkheid, humor, relativering en inleven in de situatie van de ander. Jij staat centraal vanuit een persoonlijke en gelijkwaardige manier van coaching: “Wat heb jij nodig om een volgende stap te nemen?”

Contactgegevens

+31 6 1549 1164
ellis.koopman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen

Caroline Reinhard (35)

Caroline is opgeleid tot pedagoog en werkt 13 jaar in de zorg. Ze werkte als consulent bij MEE, als sociotherapeut en trainer bij het Dr. Leo Kannerhuis en bij Capito Wonen. Met name de doelgroep autisme en gezinsondersteuning is waar Caroline veel ervaring heeft opgedaan.

Caroline is een van de oprichters van Vivens Begeleiding.

Contactgegevens

+31 6 1220 3002
caroline.reinhard@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen

Berno van der Wal (37)

De afgelopen 15 jaar heeft Berno veel ervaring opgedaan met het bieden van (ambulante) begeleiding aan licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met psychische problematiek (autisme, adhd, dubbel diagnose, verslaving).

“In mijn begeleiding werk ik zoveel mogelijk vanuit de mogelijkheden. Zo probeer ik het zelfvertrouwen te vergroten en richt ik mij op het vergroten van de zelfredzaamheid.”

Daarnaast heeft Berno gezinnen begeleid bij de opvoeding van hun kinderen, het op orde krijgen van hun financiële situatie en het vergroten van het sociaal netwerk. Berno is opgeleid tot pedagogisch hulpverlener, heeft een opleiding tot coach gevolgd en is een van de oprichters van Vivens Begeleiding.

Contactgegevens

+31 6 5530 4679
berno.vanderwal@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen