Contact

‪085-0608907
deventer@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Deventer en omgeving. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura. Op dit moment zijn onderstaande begeleiders beschikbaar in Deventer. Wil je bij ons team aansluiten? Lees meer

Marlon Bosch (25)

Marlon Bosch is opgeleid als pedagoog en heeft 7 jaar werkervaring opgedaan binnen de GGZ. Marlon heeft veel ervaring in gezinsbegeleiding, maar ook volwassenen met bijvoorbeeld autisme, verslaving en borderline begeleid.

Ik vind het een uitdaging om mensen met diverse problematieken te begeleiden. Daarin vind ik het belangrijk om betrouwbaar te zijn richting de zorgvrager. Hierdoor weet men precies wat hij of zij van mij kan verwachten. Door een open houding en een luisterend oor sta ik naast de zorgvrager. Mijn streven is om de regie zoveel mogelijk bij jou als zorgvrager te houden en de begeleidingsvragen op maat af te stemmen.

Contactgegevens

06-3407 6103
marlon.bosch@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #GGZ #Gezinnen #borderline #verslaving

Nicole Dekker (32)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische stoornissen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Ook heeft ze gezinsbegeleiding geboden.

Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan ipv wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.

Contact

0634106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#verslaving #borderline #ad(h)d #autisme #gezinnen  #ggz

Ambulante begeleiding Zwolle

Manon Tijdeman (40)

‘Ik werk graag vanuit verbinding met mensen. Ik vind het mooi om in de nabijheid van een cliënt of een gezin iets te mogen betekenen voor iemand. Samen kijken we naar welk doel jij voor ogen hebt en werken we hier naar toe.  Ik heb een positieve houding en ga graag uit van de mogelijkheden die jij of jouw gezin heeft.’

Manon is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze is werkzaam geweest bij een Dagbehandeling en binnen het speciaal onderwijs (cluster 4) waar ze kinderen heeft begeleid waarvan het ontwikkelingsproces is verstoord.
Manon heeft ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met autisme, ad(h)d, gedragsproblemen en psychische problemen.

Contact

06 – 2460 8465
manon.tijdeman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #Lvb #Gezinnen

Rianne Hulsteijn (32)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbel diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

Ik vindt het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.

Contact

06 – 2876 7360
rianne.hulsteijn@vivens.nl

Begeleiding bij

#autisme #ad(h)d #borderline #jeugd #gezinnen #ggz

Berno van der Wal (37)

De afgelopen 15 jaar heeft Berno veel ervaring opgedaan met het bieden van (ambulante) begeleiding aan licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met psychische problematiek (autisme, adhd, dubbel diagnose, verslaving).

“In mijn begeleiding werk ik zoveel mogelijk vanuit de mogelijkheden. Zo probeer ik het zelfvertrouwen te vergroten en richt ik mij op het vergroten van de zelfredzaamheid.”

Daarnaast heeft Berno gezinnen begeleid bij de opvoeding van hun kinderen, het op orde krijgen van hun financiële situatie en het vergroten van het sociaal netwerk. Berno is opgeleid tot pedagogisch hulpverlener, heeft een opleiding tot coach gevolgd en is een van de oprichters van Vivens Begeleiding.

Contactgegevens

+31 6 5530 4679
berno.vanderwal@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen