Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Epe en omgeving. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura. 

Ivy Bekke (33)

Ivy is opgeleid als orthopedagoog en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de gezinsbegeleiding, maar ook binnen de GGZ met verschillende psychische stoornissen zoals AD(H)D, ASS, borderline en depressie. Ook heeft zij ondersteuning geboden aan jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Ik wil jou, als begeleider, vooruit helpen. Samen kunnen we kijken waar je al staat in het leven en wat je belangrijk vindt om nog te bereiken. Ik wil je graag tools aanreiken waardoor je weer regie krijgt over je eigen leven. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en wil jou graag positieve energie en zelfvertrouwen meegeven.

Contact

06-18466036
ivy.bekke@vivens.nl

Begeleiding bij

#verslaving #borderline #ad(h)d #autisme #gezinnen #lvb #ggz

Dionne van Milaan (35)

Dionne heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt met uiteenlopende zorgvragen. Ze is lange tijd werkzaam geweest als consulent/clientondersteuner bij MEE en als casemanager in een sociaal wijkteam te Apeldoorn. Dionne maakt in haar werk o.a. gebruik van de volgende methoden en gesprekstechnieken: Motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken, systeemgericht werken, casemanagement, sociale netwerkversterking.

In gesprek vind ik het waardevol jou te leren kennen: waar sta je voor, wat geeft je energie en waar ben je trots op?
Soms helpt het terug te kijken naar een moment of periode waar het op verschillende vlakken best lekker liep. Doe meer van dat wat werkt!

Ik vind het belangrijk dat jij je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Er is genoeg te doen en te beleven, we kunnen samen op zoek. Ook wil ik je helpen in te zien dat niet alle problemen op te lossen zijn maar je er wel anders mee om kunt gaan.

Contactgegevens

06-34094749
dionne.vanmilaan@vivens.nl

Begeleiding bij

#Lvb #gezinnen #nah #visueel #ggz #chronisch #autisme #Vg

Nicole Dekker (32)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische beperkingen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Gezinsbegeleiding heeft zij ook geboden.

Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan ipv wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.

Contact

06-34106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#verslaving #borderline #ad(h)d #autisme #gezinnen  #ggz

Rianne Mulder (32)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbel diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

Ik vind het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.

Contact

06-28767360
rianne.mulder@vivens.nl

Begeleiding bij

#autisme #ad(h)d #borderline #jeugd #gezinnen #ggz