Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Hattem.

Nicole Dekker (32)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische beperkingen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Gezinsbegeleiding heeft zij ook geboden.

Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan ipv wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.

Contact

0634106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#verslaving #borderline #ad(h)d #autisme #gezinnen  #ggz

Rianne Hulsteijn (32)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbel diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

Ik vindt het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.

Contact

06 – 2876 7360
rianne.hulsteijn@vivens.nl

Begeleiding bij

#autisme #ad(h)d #borderline #jeugd #gezinnen #ggz

Ambulante begeleiding Zwolle

Manon Tijdeman (40)

‘Ik werk graag vanuit verbinding met mensen. Ik vind het mooi om in de nabijheid van een cliënt of een gezin iets te mogen betekenen voor iemand. Samen kijken we naar welk doel jij voor ogen hebt en werken we hier naar toe.  Ik heb een positieve houding en ga graag uit van de mogelijkheden die jij of jouw gezin heeft.’

Manon is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze is werkzaam geweest bij een Dagbehandeling en binnen het speciaal onderwijs (cluster 4) waar ze kinderen heeft begeleid waarvan het ontwikkelingsproces is verstoord.
Manon heeft ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met autisme, ad(h)d, gedragsproblemen en psychische problemen.

Contact

06 – 2460 8465
manon.tijdeman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #Lvb #Gezinnen