Contact

‪085-0608907
info@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding en jeugdhulp in de gemeente Hattem en Zwolle. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura. 

Ambulante begeleiding Zwolle

Manon Tijdeman (40)

‘Ik werk graag vanuit verbinding met mensen. Ik vind het mooi om in de nabijheid van een cliënt of een gezin iets te mogen betekenen voor iemand. Samen kijken we naar welk doel jij voor ogen hebt en werken we hier naar toe.  Ik heb een positieve houding en ga graag uit van de mogelijkheden die jij of jouw gezin heeft.’

Manon is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze is werkzaam geweest bij een Dagbehandeling en binnen het speciaal onderwijs (cluster 4) waar ze kinderen heeft begeleid waarvan het ontwikkelingsproces is verstoord.
Manon heeft ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met autisme, ad(h)d, gedragsproblemen en psychische problemen.

Contact

06 – 2460 8465
manon.tijdeman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #Lvb #Gezinnen

Daniêlle Brink (45)

Daniêlle is autisme-coach en heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan in het speciaal- en regulieronderwijs. Zij heeft met kinderen en jongvolwassenen gewerkt met een licht verstandelijke beperking, psychische- of gedragsbeperkingen.

“Ik vind het belangrijk in de begeleiding vanuit een vertrouwelijke en veilige sfeer te werken. Tijdens deze begeleiding wil ik samen met jou zoveel mogelijk kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.”

Contact

+31 6 5064 3714
danielle.brink@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen