Contact

‪085-0608907
info@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Lingewaard. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura. Op dit moment zijn wij met drie ambulant begeleiders actief in deze regio. 

Ambulante begeleiding Wageningen Arnhem Wageningen

Ellis Koopman (34)

Ellis is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in ‘hart en nieren’. Ze heeft gewerkt binnen een Orthopedagogisch Behandelcentrum waar ze mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en Psychiatrische problematiek begeleidde. De afgelopen 8 jaar heeft Ellis gewerkt als Consulent binnen MEE, waar zij mensen met een beperking en hun directe omgeving heeft ondersteund.

Ellis vind het belangrijk een goede mix te hanteren tussen directheid, duidelijkheid, humor, relativering en inleven in de situatie van de ander. Jij staat centraal vanuit een persoonlijke en gelijkwaardige manier van coaching: “Wat heb jij nodig om een volgende stap te nemen?”

Contactgegevens

+31 6 1549 1164
ellis.koopman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen

Caroline Reinhard (35)

Caroline is opgeleid tot pedagoog en werkt 13 jaar in de zorg. Ze werkte als consulent bij MEE, als sociotherapeut en trainer bij het Dr. Leo Kannerhuis en bij Capito Wonen. Met name de doelgroep autisme en gezinsondersteuning is waar Caroline veel ervaring heeft opgedaan.

Caroline is een van de oprichters van Vivens Begeleiding.

Contactgegevens

+31 6 1220 3002
caroline.reinhard@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen