check

Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Wageningen en omgeving. Zowel op basis van PGB als Zorg in Natura.

Ambulant Begeleiders in Wageningen

Dika IJmker (34)

Dika IJmker is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en contextueel hulpverlener. Sinds 2008 is zij werkzaam in de hulpverlening en heeft gewerkt met zowel jongeren, volwassenen als met gezinnen. Zij heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een diagnose als ADHD, autisme, verslaving, borderline om onder andere zelfredzaamheid te vergroten.

“Ik ben een enthousiaste begeleider die kijkt naar je mogelijkheden en talenten om van daaruit te starten en zelfvertrouwen te vergroten. Ik werk met jou als persoon en betrek waar nodig is ook je netwerk en of familie. Dit is belangrijk omdat niemand alleen leeft en op zichzelf staat.”

Contactgegevens

06-24352489
dika.ijmker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen

Bas Geleijnse (37)

Bas heeft 15 jaar werkervaring in de zorg en is opgeleid tot social worker. Hij heeft gewerkt als groepsleider/persoonlijk begeleider binnen verschillende gesloten- en besloten settingen. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van (jong)volwassen met een verstandelijke beperking i.c.m. ernstige gedragsproblemen.

De begeleiding van Bas kenmerkt zich door zijn open, eerlijke en nieuwsgierige houding.

“Jij staat als zorgvrager centraal en samen gaan we onderzoeken wat jouw begeleidingsbehoefte is. Jij houdt zelf de regie en waar nodig kan ik je ondersteunen en/of sturen. Ik kijk naar jouw sterke punten en probeer die te benutten. Ik ben afspraak betrouwbaar, duidelijk, consequent en heb humor, zegt men. Ik wil jou verder helpen naar een zelfstandig, gezond en gelukkig leven!”

Contactgegevens

06-54984744
bas.geleijnse@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ

Jettie Zonneveld (35)

Jettie Zonneveld is opgeleid als (creatief) therapeut en pedagoog. Al zo’n 15 jaar werkt zij in de jeugdzorg, de laatste jaren richt zij zich op volwassenen met uiteenlopende problematiek

Een persoonlijke gelijkwaardige benadering kenmerkt haar manier van werken. Aan de ene kant op een informele en ontspannen manier contact maken. Maar aan de andere kant praktisch en doortastend wanneer nodig.

Ieder mens heeft een gezonde kant en kwaliteiten die hem of haar uniek maakt. Bij het komen tot oplossingen benadruk ik deze graag.

Contactgegevens

06-17759713

jettie.zonneveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#LVB #NAH #ASS #GGZ #AD(H)D

Ambulant begeleider Wmo Ede Wageningen

Ylona Hols (36)

Ylona is al jaren werkzaam als sociaal pedagogisch hulpverlener. Zij is begonnen in de jeugdhulpverlening en heeft veel ervaring opgedaan als jeugd en gezinswerker. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in het werken met mensen met Lvb, autisme, Ad(h)d en andere psychiatrische problematiek.

De ondersteuning die ik bied kenmerkt zich door mijn empathische vermogen, het samen zoeken naar oplossingen danwel mogelijkheden. Ik ga daarbij uit van de kracht van de mens. Daarbij gebruik ik relativeren en humor als middel.

Contactgegevens

06-14230326
ylona.hols@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #jeugd #Lvb #Ggz #Gezinnen

Caroline Reinhard (35)

Caroline is opgeleid tot pedagoog en werkt 13 jaar in de zorg. Ze werkte als consulent bij MEE, als sociotherapeut en trainer bij het Dr. Leo Kannerhuis en bij Capito Wonen. Met name de doelgroep autisme en gezinsondersteuning is waar Caroline veel ervaring heeft opgedaan.

Caroline is een van de oprichters van Vivens Begeleiding.

Contactgegevens

06-12203002
caroline.reinhard@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #adhd #add #Jeugd #LVB #GGZ #Gezinnen