Wegens uitbreiding zoeken wij per direct een ambulant begeleider in Deventer.

Wij zoeken een partime begeleider (vanaf 6 uur per week). Op korte termijn verwachten we uitbreiding naar 24-32 uur per week.

Over Vivens Begeleiding:

Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandig ambulant begeleiders. Wij bieden ambulante begeleiding vanuit de Wmo, waarbij niet de diagnose maar de hulpvraag centraal staat. Zodoende begeleiden wij uiteenlopende doelgroepen met verminderde zelfredzaamheid. Het doel is om toe te werken naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid.

Als ambulant begeleider binnen Vivens Begeleiding begeleid jij je eigen zorgvragers, afhankelijk van de intensiteit samen met andere begeleiders. Onderling delen we kennis en expertise. Op de achtergrond borgen wij de kwaliteit en verzorgen de bedrijfsvoering en aanbesteding voor de aangesloten begeleiders. Op deze website kun je meer informatie terugvinden over onze werkwijze.

In het kort:

Je bent een ervaren hulpverlener, woonachtig- en al enkele jaren werkzaam- in Deventer en bekend met de sociale kaart. Wij werken met zelfstandig professionals (zzp’ers). Niet alleen omdat wij geloven dat dit de toekomst is, maar vooral omdat deze werkwijze zorgt voor flexibiliteit en korte lijnen met samenwerkingspartners en zorgvragers. Wij ondersteunen je met de bedrijfsvoering, een kwaliteitshandboek, intervisie, coachen je in het ondernemerschap, etc. Begeleiding lever je op basis van zorg in natura (of PGB) in Deventer en omgeving.

Profiel begeleider
Onze samenwerkingsovereenkomsten voldoen aan de regels binnen de (beoogde) nieuwe wet DBA. Dit hebben wij laten checken door een arbeidsjurist.

Wat bieden wij?

Op dit moment hebben we voor circa 6 uur per week een ambulant begeleider nodig. Uit ervaring weten we dat dit op korte termijn uitgebreid kan worden naar 24-32 uur per week. Als jij dat wilt natuurlijk. Wel richten wij ons op een samenwerking voor minimaal 16 uur per week.

Wij bieden verder een afwisselende baan die jou eventueel de mogelijkheid biedt om te werken naast een studie of een parttime dienstverband elders. Uiteraard bieden we een introductietraining en werkbegeleiding. Indien je een ww-uitkering ontvangt, biedt het UWV interessante mogelijkheden om te starten als zelfstandig ondernemer. Bekijk deze website voor meer informatie.

Reageer direct

Vul onderstaande formulier in, upload je CV en we nemen binnenkort contact met je op. Let op: alleen reacties via deze weg worden in behandeling genomen. Helaas zijn er verschillende websites (zoals Indeed) die websites zoals de onze afspeuren om vacatures op hun website te plaatsen. Deze nemen wij niet in behandeling.