Zelfstandig maar niet alleen!

Mensen die zich bij Vivens Begeleiding aanmelden, hebben behoefte aan begeleiding op maat en een korte directe lijn met de begeleider.

Professionals hebben behoefte aan flexibiliteit, eigen verantwoordelijkheid en willen zoveel mogelijk tijd besteden aan het bieden van begeleiding.

1+1 = Vivens Begeleiding!

Wij bieden een volledige backoffice zodat je zo min mogelijk administratieve rompslomp hebt. Zo verzorgen wij o.a. de marketing, scholing, communicatie, it en juridische en beleidsmatige zaken.

Bij ons werk je zelfstandig in een landelijk netwerk van (gelijkgestemde) ambulante begeleiders, onder de gezamenlijke naam ‘Vivens Begeleiding’.

Zelfstandig

Je werkt zelfstandig in een (landelijk) netwerk van ambulant begeleiders. Je runt dus je eigen bedrijf en werkt rechtstreeks voor jouw cliënten.

Aanmeldingen

Aanmeldingen van cliënten of hun netwerk komen via onze website bij jou binnen. Zo bouw je vanaf dag 1 al aan je cliëntdossier.

Kennismaking/intake

De kennismaking en intake doe jij zelf. De klik tussen jou en je cliënt is daarbij van essentieel belang. Als jij expertise hebt met een bepaalde doelgroep, richt jij je daarop.

Flexibiliteit

Je deelt zelfstandig, in overleg met je cliënten, je uren en werkdagen in.

Backoffice

Administratie, facturatie, it, marketing, pr, verantwoording richting gemeenten, we regelen het voor je in de backoffice.

Netwerk

In het landelijk netwerk maak je gebruik van elkaars expertise tijdens intervisie, scholing maar ook werkgroepen.

Vivens Begeleiding is geen:

Om gelijk maar helder te zijn: wij zijn geen bemiddelingsbureau tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Al hoewel, is niet iedere organisatie dat in feite?

Via Vivens Begeleiding sta je in rechtstreeks contact met je cliënten en andere professionals. Waar nodig coachen en ondersteunen wij je, met name in de startfase. We bieden met z’n allen ambulante begeleiding. Niets meer en niets minder. Dit zorgt voor focus, flexibiliteit en kwaliteit. Door samen te werken met gelijkgestemden maak je gebruik van schaalvoordelen, deel je kennis en expertise zonder dat je verantwoording af legt over ieder uur dat je werkt.

Zp’er worden? Er zijn veel mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden om te starten als zp’er maar nog benieuwd wat er allemaal op je afkomt als zelfstandige? Weet je nog niet zeker wat het allemaal inhoudt? Je kunt vrij makkelijk starten vanuit of naast een vast dienstverband of vanuit een uitkeringssituatie. Wij helpen graag op weg en hebben ervaring met zelfstandig ondernemerschap en met ‘starten’. Ook zijn er verschillende regelingen en starterskortingen waar je aanspraak op kunt maken. We helpen je om alles in één keer goed te regelen.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf heb je vragen? Neem contact met ons op of vul onderstaande formulier in. Wij staan je graag te woord!

Je naam (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je bericht