Dit is Vivens Nederland

Begeleid je eigen zorgvragers

Jij hebt je eigen caseload als ambulant begeleider. Waar nodig, begeleid je hen met andere collega’s om de continuïteit te waarborgen. Maar ook om mee te sparren! Want samen weet je meer dan alleen.

Vrijheid en flexibiliteit

Jij plant (samen met je clienten) zelf je agenda. Zo heb je flexibiliteit om je privé-leven en je werk optimaal op elkaar af te stemmen. Door onze manier van werken valt veel regelgeving en daarmee administratie weg. Prettig voor jou, prettig voor ons en uiteindelijk de beste zorg voor de client.

Samenwerken

Wij geloven dat wij elkaar nodig hebben. Samen staan we sterk. Beleid bedenk je niet op kantoor maar in de praktijk. Als netwerkorganisatie kunnen we snel schakelen, kennis en expertise met elkaar delen.

“Ik ben blij dat ik de stap heb gemaakt naar een samenwerkingsverband. Het is waanzin om te denken dat je dit werk alleen kunt doen!”

~ Ellis Koopman, Ambulant begeleider regio Arnhem

  • Een organisatie waarin jij in je kracht staat
  • Een eigentijdse (netwerk)organisatie
  • Een plek om jezelf te ontwikkelen
  • Waar eigen initiatief gewaardeerd wordt
  • Waar je zelfstandig werkt maar niet alleen!

1. Vrijblijvend inschrijven (alleen voor zzp’ers)

Schrijf je vrijblijvend in via onderstaande formulier. Indien je werkervaring, woonplaats en opleiding aansluit, plannen we een orrienterend gesprek via de telefoon of Skype waarin we meer uitleggen over onze organisatie.

2. Kennismakingsgesprek

Indien het orrienterend gesprek van beide kanten is bevallen plannen we een persoonlijk gesprek. Na een positief gesprek maken we samen je online profiel en wordt deze via de website zichtbaar. Je ontvangt dan visitekaartjes en flyers.

3. Begeleiden 

Zorgvragers, ouders, wijkteam leden of andere hulpverleners kunnen rechtstreeks contact met jou opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Zodra dit van beide kanten klikt, kan de begeleiding van start gaan!

4. Administratie 

Vivens Nederland neemt zoveel bedrijfsvoering uit handen zodra jij aansluit als zzp’er. Door aanbestedingen in jouw gemeente, via slimme It oplossingen en door de declaratie en verantwoording van de geboden begeleiding te verzorgen kun jij zoveel mogelijk tijd besteden aan de zorgvragers die je begeleid.

Aanmelden als begeleider (zzp)