Contact

‪‪Bezoekadres (alleen op afspraak)
Vlijtseweg 89
7317 AE Apeldoorn
085-0608907
apeldoorn@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Apeldoorn en omgeving.

Op dit moment zijn onderstaande begeleiders bij ons werkzaam. Wil je bij hen aansluiten? Lees meer

Esther (39)

Esther is opgeleid als maatschappelijk werker. Zij heeft gewerkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking in een justitiële jeugdinrichting en heeft ambulante begeleiding geboden aan gezinnen met verschillende problematieken. De afgelopen 10 jaar heeft zij gewerkt met gezinnen die te maken hadden met huiselijk geweld en kindermishandeling. Ook heeft zij slachtoffers van loverboys begeleid.

Wat ik mooi vind aan mijn werk, is mensen in hun kracht zetten. Samen een plan maken wat er nodig is om doelen te kunnen bereiken en hiermee aan de slag gaan. Hierbij zijn succeservaringen belangrijk. Ook als het even niet goed gaat, gaan we samen proberen een oplossing te vinden. Zie mij als een coach die naar mogelijkheden kijkt.

Contact

06-38680442
esther.warburg@vivens.nl

Begeleiding bij

#LVB #Gezinnen #Jongeren #Autisme #Verslaving

Mirjam (32)

Mirjam is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen jaren  gewerkt in de verslavingszorg, zij richtte zich hier op groepssessies en individuele gesprekken. Tevens heeft zij veel te maken gehad met dubbel diagnose, denk hierbij aan verslaving in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsproblematiek. 

“Ik geloof dat een positieve relatie tussen zorgvrager en begeleider cruciaal is voor het succes van de begeleiding. Mijn visie is vanuit een open, oprechte en onvoorwaardelijke belangstelling de samenwerking met jou aangaan. Want samen is fijner dan alleen!”

Contact

06-38076265
mirjam.beukers@vivens.nl

Begeleiding bij

#verslaving #Autisme #GGZ

Noreen van Haaster (35)

Noreen heeft de afgelopen 15 jaar veel ervaring op gedaan als (ambulant) begeleider van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet- aangeboren hersenletsel, autisme spectrum stoornis en/of een auditieve beperking.

“Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust en ruimte. Rust om elkaar te leren kennen en om erachter te komen wat de begeleidingsvragen zijn. Ruimte om jezelf te zijn en op jouw tempo stappen te zetten. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in elkaar en (weer) vertrouwen in jezelf. Ik vind het belangrijk dat de regie bij jou ligt. Dat jij weet wat er gaat gebeuren en welke keuzes je hebt. Ik sta naast jou en ondersteun waar nodig.”

Noreen is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en als docent in het beroepsonderwijs en voor bedrijfstrainingen. Daarnaast heeft Noreen zich verder gespecialiseerd met een cursus in de Nederlandse Gebarentaal (NGT) om ook mensen die doof of slechthorend zijn te kunnen begeleiden.

Contact

06-48798173
noreen.vanhaaster@vivens.nl

Begeleiding bij

#LVB #Autisme #NAH #Auditief #(jong)volwassenen #Meidencoach #Vrouwenhulpverlening

Claudia Bos (29)

De afgelopen 10 jaar heeft Claudia veel ervaring opgedaan met het bieden van (ambulante) begeleiding aan licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met complexe psychische problematiek.

“Ik neem in mijn begeleiding graag als uitgangspunt dat iedereen zoveel mogelijk regie over zijn eigen leven wil.  Samen kunnen we kijken wat hier voor nodig is. In contact vind ik het van groot belang om betrouwbaar en open te zijn en om naast de zorgvrager te staan. Ik vind het belangrijk om in mogelijkheden te denken en uit te gaan van de kwaliteiten van iemand. Door het samen werken aan doelen hoop ik dat iemand kan groeien in zijn ontwikkeling en hierdoor meer vertrouwen in zichzelf krijgt.”

Contact

06-18537541
claudia.bos@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Ivy Bekke (33)

Ivy is opgeleid als orthopedagoog en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de gezinsbegeleiding, maar ook binnen de GGZ met verschillende psychische stoornissen zoals AD(H)D, ASS, borderline en depressie. Ook heeft zij ondersteuning geboden aan jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

“Ik wil jou, als begeleider, vooruit helpen. Samen kunnen we kijken waar je al staat in het leven en wat je belangrijk vindt om nog te bereiken. Ik wil je graag tools aanreiken waardoor je weer regie krijgt over je eigen leven. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en wil jou graag positieve energie en zelfvertrouwen meegeven.”

Contact

06-18466036
ivy.bekke@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #LVB #GGZ

Marije Klaasen (26)

Marije is opgeleid als maatschappelijk werker. De afgelopen jaren heeft zij in een verslavingskliniek gewerkt als groepstherapeut en persoonlijk begeleider. Daarvoor heeft zij met dak- en thuislozen gewerkt. Tijdens haar werk in de verslavingskliniek heeft zij ook ervaring op gedaan met onder andere zorgvragers met LVB, autisme en persoonlijkheidsproblematiek.

“Ik vind het erg belangrijk om samen aan de slag te gaan. Op die manier leer je het meest en word je steeds zelfredzamer. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen jouw kwaliteiten te ontdekken zodat we deze kunnen inzetten om jouw doelen te behalen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel, omdat ik vind dat dit onze werkrelatie ten goede komt.”

Contact

06-18527635
marije.klaasen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #LVB #Persoonlijkheidsstoornissen #Autisme

Marlon Bosch (26)

Marlon Bosch is opgeleid als pedagoog en heeft 7 jaar werkervaring opgedaan binnen de GGZ. Marlon heeft veel ervaring in gezinsbegeleiding, maar ook volwassenen met bijvoorbeeld autisme, verslaving en borderline begeleid.

“Ik vind het een uitdaging om mensen met diverse problematieken te begeleiden. Daarin vind ik het belangrijk om betrouwbaar te zijn richting de zorgvrager. Hierdoor weet men precies wat hij of zij van mij kan verwachten. Door een open houding en een luisterend oor sta ik naast de zorgvrager. Mijn streven is om de regie zoveel mogelijk bij jou als zorgvrager te houden en de begeleidingsvragen op maat af te stemmen.”

Contact

06-34076103
marlon.bosch@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen #Borderline #Verslaving

ambulant begeleider wmo apeldoorn

Mark Vermeule (53)

Mark is opgeleid als sociaal pedagoog en heeft de gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in onder andere de jeugdzorg en GGZ met diverse hulpvragen met verschillende complexe psychische beperkingen zoals verslaving, depressie en mensen met een licht verstandelijke beperking.

“Ik wil je graag coachen en helpen naar doelen die voor jou belangrijk zijn. Jij bent namelijk zelf de regisseur van je eigen leven en je bepaald zelf wat je daarbij wilt bereiken. We gaan samen zoeken naar waar jouw uitdagingen liggen, wat je wilt leren om je doel te bereiken. Ik kan je daarbij goed ondersteunen en coachen, omdat ik daar heel veel ervaring mee heb, verder ben ik betrouwbaar, toegankelijk , humoristisch en realistisch. Kortom, ik ben een down to earth, – no nonsense – hulpverlener.”

Contact

06-44163119
mark.vermeule@vivens.nl

Begeleiding bij

#GGZ #LVB #Verslaving #Interculturele zorg

Rianne Mulder (33)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbele diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

“Ik vind het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.”

Contact

06-28767360
rianne.mulder@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Borderline #Jeugd #Gezinnen #GGZ

Nicole Dekker (34)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische beperkingen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Gezinsbegeleiding heeft zij ook geboden.

“Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan i.p.v. wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.”

Contact

06-34106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #GGZ