Contact

085-0608907

arnhem@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Arnhem en omgeving (regio Centraal Gelderland).

Op dit moment zijn onderstaande begeleiders bij ons werkzaam. Wil je bij hen aansluiten? Lees meer

Bas Geleijnse (37)

Bas heeft 15 jaar werkervaring in de zorg en is opgeleid tot social worker. Hij heeft gewerkt als groepsleider/persoonlijk begeleider binnen verschillende gesloten- en besloten settingen. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van (jong)volwassen met een verstandelijke beperking i.c.m. ernstige gedragsproblemen.

De begeleiding van Bas kenmerkt zich door zijn open, eerlijke en nieuwsgierige houding.

“Jij staat als zorgvrager centraal en samen gaan we onderzoeken wat jouw begeleidingsbehoefte is. Jij houdt zelf de regie en waar nodig kan ik je ondersteunen en/of sturen. Ik kijk naar jouw sterke punten en probeer die te benutten. Ik ben afspraak betrouwbaar, duidelijk, consequent en heb humor, zegt men. Ik wil jou verder helpen naar een zelfstandig, gezond en gelukkig leven!”

Contact

06-54984744
bas.geleijnse@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Agressie #Jeugd #LVB #GGZ #Verslaving

Saskia de Vos (39)

Saskia is opgeleid als Cultureel Maatschappelijk Werker en heeft ruim 15 jaar ervaring in het jongerenwerk en de jeugdhulpverlening. De laatste 5 jaar is de focus meer bij de LVB doelgroep komen te liggen en dan bij jongvolwassenen in het bijzonder.

Saskia vindt eerlijkheid, duidelijkheid en directheid belangrijk in haar coaching, doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Afgewisseld met humor voor het nodige relativeren.

“Door naast iemand te staan en samen te kijken en ervaren wat er werkt en wat er niet werkt, komen we bij de volgende stappen die er gezet moeten worden. Hulpverlening mag oplossingsgericht en praktisch van aard zijn.”

Contact

06-27909069
saskia.devos@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Ambulante begeleiding Arnhem

Karlijn Breunissen (32)

Karlijn is opgeleid tot pedagoog. Sindsdien heeft ze binnen de jeugdzorg ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren met psychische beperkingen en/of gedragsproblemen.

“Vanuit een gelijkwaardige manier van coaching, begeleid ik je graag, stap voor stap, bij waar jij op dat moment naar toe wilt werken. Hierbij gebruik makend van je eigen kwaliteiten, kracht en motivatie. Oplossingsgericht, zodat als je er klaar voor bent, je weer op jezelf durft te vertrouwen en je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt”.

Karlijn vindt duidelijkheid, humor, relativering en een vertrouwelijke, veilige sfeer belangrijk in haar communicatie/begeleiding.

Contact

06-13303869
karlijn.breunissen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen

Jettie Zonneveld (36)

Jettie Zonneveld is opgeleid als (creatief) therapeut en pedagoog. Al zo’n 15 jaar werkt zij in de jeugdzorg, de laatste jaren richt zij zich op volwassenen met uiteenlopende problematiek

Een persoonlijke gelijkwaardige benadering kenmerkt haar manier van werken. Aan de ene kant op een informele en ontspannen manier contact maken. Maar aan de andere kant praktisch en doortastend wanneer nodig.

“Ieder mens heeft een gezonde kant en kwaliteiten die hem of haar uniek maakt. Bij het komen tot oplossingen benadruk ik deze graag.”

Contact

06-17759713
jettie.zonneveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Nah #Autisme #GGZ #LVB

Margareth de Boer (46)

Samen werken aan persoonlijke groei is het uitgangspunt van Margareth.

“Het woord samen vind ik heel belangrijk. Samen zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Voor dat wat je belemmert of waardoor je tijdelijk stagneert. Samen stappen zetten in dat wat je graag wil bereiken zodat er groei ontstaat.”

De kennis en ervaring van Margareth in het begeleiden heeft zij vooral opgedaan binnen de hulpverlening aan mensen met autisme, bij het dr. Leo kannerhuis waar zij al ruim 20 jaar werkt. Maar zij is ook breder inzetbaar.

Haar kernkwaliteiten zijn betrokkenheid, eerlijkheid en empathie.

Contact

06-52113722
margareth.deboer@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd

Dirk Mesman (32)

Dirk heeft ruim 10 jaar werkervaring in de zorg en is opgeleid tot pedagoog. Hij heeft veel ervaring met (jong) volwassenen met autisme en is als coach beschikbaar voor mensen met hulpvragen die zich richten op psycho-educatie, zelfverzorging en verzorging van je omgeving, sociale contacten, werk- en dagbesteding, zingeving en (sociale) angsten.

“Als pedagoog en muzikant vul ik mijn dagen met dat waar ik het liefste mee bezig ben. Mensen en creativiteit. Deze zijn voor mij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Muziek komt terug in mijn coachen en mensen komen terug in mijn muziek. Ik sta voor de autonomie van mensen. Ik ondersteun jou in wat jij wil bereiken. Door naast je te staan en met je mee te denken. Ik geloof in veranderen door te doen. Door te ervaren wat het effect is van je eigen gedrag en door hier kleine veranderingen in aan te brengen. stap voor stap gaan we samen op zoek naar wat werkt voor jou.

Ik breng veel geduld, “out of the box” denken, muzikaliteit en creativiteit met me mee.”

Contact

06-22138305
dirk.mesman@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Depressie #Angst