Contact

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Jansbuitensingel 30
6811 AE Arnhem
085-0608907
arnhem@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Arnhem en omgeving (regio Centraal Gelderland).

Onderstaande begeleiders zijn bij ons werkzaam. Wil je bij hen aansluiten? Lees meer

Ruben Sakko (37)

Ruben is opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft ruim 15 jaar werkervaring in de zorg. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, vaak i.c.m. psychische problemen en spanningsvol gedrag.

Een persoonlijke, vriendelijke en gelijkwaardige benadering vind ik belangrijk. Op die manier kunnen we samen onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen, en hoe ik je het beste kan ondersteunen bij jouw hulpvraag. Met humor, en een oplossingsgerichte aanpak, help ik je graag op weg met jouw doelen.”

Contact

06-38680440
ruben.sakko@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Linda Lusseveld (35)

Linda is opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener. De afgelopen jaren werkte zij binnen de verslavingszorg, daarvoor 10 jaar bij het Dr. Leo Kannerhuis binnen een intensieve behandelgroep voor jongeren met autisme.

“Ik wil als begeleider samen met jou aan de slag gaan. Door samen jouw vragen op te pakken kunnen we zorgen voor een optimale samenwerking, wat naar mijn visie jouw zelfredzaamheid zal bevorderen. Ik vind het van belang om transparant te zijn en dat jij als zorgvrager kan zeggen wat je wil. Jij bent regisseur over jouw leven, ik wil je helpen om hierin zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Ik ben een begeleider die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, duidelijke communicatie kun je van mij verwachten”.

Contact

06-3807 4747
linda.lusseveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #GGZ #Verslaving #ASS

Claudia Regelink (37)

Claudia is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft acht jaar gewerkt in de verslavingszorg als verslavingsbehandelaar, ambulant begeleider en counselor-deeltijd. Zij heeft veel ervaring met de gehele breedte van GGZ-problematiek, waaronder ontwikkelingsstoornissen, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Uiteindelijk specialiseerde zij zich in autisme.

Naast de verslavingszorg heeft Claudia ook vijf jaar gewerkt binnen het Algemeen Maatschappelijk Werk alwaar zij mensen begeleidde met vooral sociale en praktische problemen.

“Mensen beschrijven mij als erg geduldig. Ik benader mensen graag positief en eerlijk, maar zonder veroordeling. Ik ga voor kleine succesjes, overzicht en duidelijkheid. Zo bereiken we samen de einddoelen”.

Contact

06-18527637
claudia.regelink@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Ambulante begeleiding Arnhem

Karlijn Breunissen (32)

Karlijn is opgeleid tot pedagoog. Sindsdien heeft ze binnen de jeugdzorg ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren met psychische beperkingen en/of gedragsproblemen.

“Vanuit een gelijkwaardige manier van coaching, begeleid ik je graag, stap voor stap, bij waar jij op dat moment naar toe wilt werken. Hierbij gebruik makend van je eigen kwaliteiten, kracht en motivatie. Oplossingsgericht, zodat als je er klaar voor bent, je weer op jezelf durft te vertrouwen en je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt”.

Karlijn vindt duidelijkheid, humor, relativering en een vertrouwelijke, veilige sfeer belangrijk in haar communicatie/begeleiding.

Contact

06-13303869
karlijn.breunissen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen

Margareth de Boer (46)

Samen werken aan persoonlijke groei is het uitgangspunt van Margareth.

“Het woord samen vind ik heel belangrijk. Samen zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Voor dat wat je belemmert of waardoor je tijdelijk stagneert. Samen stappen zetten in dat wat je graag wil bereiken zodat er groei ontstaat.”

De kennis en ervaring van Margareth in het begeleiden heeft zij vooral opgedaan binnen de hulpverlening aan mensen met autisme, bij het dr. Leo kannerhuis waar zij al ruim 20 jaar werkt. Maar zij is ook breder inzetbaar.

Haar kernkwaliteiten zijn betrokkenheid, eerlijkheid en empathie.

Contact

06-52113722
margareth.deboer@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd

Saskia de Vos (39)

Saskia is opgeleid als Cultureel Maatschappelijk Werker en heeft ruim 15 jaar ervaring in het jongerenwerk en de jeugdhulpverlening. De laatste 5 jaar is de focus meer bij de LVB doelgroep komen te liggen en dan bij jongvolwassenen in het bijzonder.

Saskia vindt eerlijkheid, duidelijkheid en directheid belangrijk in haar coaching, doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Afgewisseld met humor voor het nodige relativeren.

“Door naast iemand te staan en samen te kijken en ervaren wat er werkt en wat er niet werkt, komen we bij de volgende stappen die er gezet moeten worden. Hulpverlening mag oplossingsgericht en praktisch van aard zijn.”

Contact

06-27909069
saskia.devos@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Jettie Zonneveld (36)

Jettie Zonneveld is opgeleid als (creatief) therapeut en pedagoog. Al zo’n 15 jaar werkt zij in de jeugdzorg, de laatste jaren richt zij zich op volwassenen met uiteenlopende problematiek

Een persoonlijke gelijkwaardige benadering kenmerkt haar manier van werken. Aan de ene kant op een informele en ontspannen manier contact maken. Maar aan de andere kant praktisch en doortastend wanneer nodig.

“Ieder mens heeft een gezonde kant en kwaliteiten die hem of haar uniek maakt. Bij het komen tot oplossingen benadruk ik deze graag.”

Contact

06-17759713
jettie.zonneveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Nah #Autisme #GGZ #LVB