Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Ede en omgeving.

Ambulant Begeleiders in Ede

Dika IJmker (34)

Dika IJmker is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en contextueel hulpverlener. Sinds 2008 is zij werkzaam in de hulpverlening en heeft gewerkt met zowel jongeren, volwassenen als met gezinnen. Zij heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een diagnose als ADHD, autisme, verslaving, borderline om onder andere zelfredzaamheid te vergroten.

“Ik ben een enthousiaste begeleider die kijkt naar je mogelijkheden en talenten om van daaruit te starten en zelfvertrouwen te vergroten. Ik werk met jou als persoon en betrek waar nodig is ook je netwerk en of familie. Dit is belangrijk omdat niemand alleen leeft en op zichzelf staat.”

Contact

06-24352489
dika.ijmker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Jeugd #GGZ #Gezinnen

Bas Geleijnse (37)

Bas heeft 15 jaar werkervaring in de zorg en is opgeleid tot social worker. Hij heeft gewerkt als groepsleider/persoonlijk begeleider binnen verschillende gesloten- en besloten settingen. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van (jong)volwassen met een verstandelijke beperking i.c.m. ernstige gedragsproblemen.

De begeleiding van Bas kenmerkt zich door zijn open, eerlijke en nieuwsgierige houding.

“Jij staat als zorgvrager centraal en samen gaan we onderzoeken wat jouw begeleidingsbehoefte is. Jij houdt zelf de regie en waar nodig kan ik je ondersteunen en/of sturen. Ik kijk naar jouw sterke punten en probeer die te benutten. Ik ben afspraak betrouwbaar, duidelijk, consequent en heb humor, zegt men. Ik wil jou verder helpen naar een zelfstandig, gezond en gelukkig leven!”

Contact

06-54984744
bas.geleijnse@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Agressie #Jeugd #LVB #GGZ #Verslaving

Jettie Zonneveld (36)

Jettie Zonneveld is opgeleid als (creatief) therapeut en pedagoog. Al zo’n 15 jaar werkt zij in de jeugdzorg, de laatste jaren richt zij zich op volwassenen met uiteenlopende problematiek

Een persoonlijke gelijkwaardige benadering kenmerkt haar manier van werken. Aan de ene kant op een informele en ontspannen manier contact maken. Maar aan de andere kant praktisch en doortastend wanneer nodig.

“Ieder mens heeft een gezonde kant en kwaliteiten die hem of haar uniek maakt. Bij het komen tot oplossingen benadruk ik deze graag.”

Contact

06-17759713
jettie.zonneveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Nah #Autisme #GGZ #LVB

Karlijn Breunissen (32)

Karlijn is opgeleid tot pedagoog. Sindsdien heeft ze binnen de jeugdzorg ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren met psychische beperkingen en/of gedragsproblemen.

“Vanuit een gelijkwaardige manier van coaching, begeleid ik je graag, stap voor stap, bij waar jij op dat moment naar toe wilt werken. Hierbij gebruik makend van je eigen kwaliteiten, kracht en motivatie. Oplossingsgericht, zodat als je er klaar voor bent, je weer op jezelf durft te vertrouwen en je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt”.

Karlijn vindt duidelijkheid, humor, relativering en een vertrouwelijke, veilige sfeer belangrijk in haar communicatie/begeleiding.

Contact

06-13303869
karlijn.breunissen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen