Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Hattem.

Nicole Dekker (34)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische beperkingen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Gezinsbegeleiding heeft zij ook geboden.

“Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan i.p.v. wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.”

Contact

06-34106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #GGZ

Rianne Mulder (33)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbele diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

“Ik vind het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.”

Contact

06-28767360
rianne.mulder@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Borderline #Jeugd #Gezinnen #GGZ

Claudia Bos (29)

De afgelopen 10 jaar heeft Claudia veel ervaring opgedaan met het bieden van (ambulante) begeleiding aan licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met complexe psychische problematiek.

“Ik neem in mijn begeleiding graag als uitgangspunt dat iedereen zoveel mogelijk regie over zijn eigen leven wil.  Samen kunnen we kijken wat hier voor nodig is. In contact vind ik het van groot belang om betrouwbaar en open te zijn en om naast de zorgvrager te staan. Ik vind het belangrijk om in mogelijkheden te denken en uit te gaan van de kwaliteiten van iemand. Door het samen werken aan doelen hoop ik dat iemand kan groeien in zijn ontwikkeling en hierdoor meer vertrouwen in zichzelf krijgt.”

Contact

06-18537541
claudia.bos@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ