Contact

‪085-0608907
apeldoorn@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Voorst en omgeving.

Op dit moment zijn onderstaande begeleiders bij ons werkzaam. Wil je bij hen aansluiten? Lees meer

Ivy Bekke (33)

Ivy is opgeleid als orthopedagoog en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de gezinsbegeleiding, maar ook binnen de GGZ met verschillende psychische stoornissen zoals AD(H)D, ASS, borderline en depressie. Ook heeft zij ondersteuning geboden aan jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

“Ik wil jou, als begeleider, vooruit helpen. Samen kunnen we kijken waar je al staat in het leven en wat je belangrijk vindt om nog te bereiken. Ik wil je graag tools aanreiken waardoor je weer regie krijgt over je eigen leven. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en wil jou graag positieve energie en zelfvertrouwen meegeven.”

Contact

06-18466036
ivy.bekke@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #LVB #GGZ

Marije Klaasen (26)

Marije is opgeleid als maatschappelijk werker. De afgelopen jaren heeft zij in een verslavingskliniek gewerkt als groepstherapeut en persoonlijk begeleider. Daarvoor heeft zij met dak- en thuislozen gewerkt. Tijdens haar werk in de verslavingskliniek heeft zij ook ervaring op gedaan met onder andere zorgvragers met LVB, autisme en persoonlijkheidsproblematiek.

“Ik vind het erg belangrijk om samen aan de slag te gaan. Op die manier leer je het meest en word je steeds zelfredzamer. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen jouw kwaliteiten te ontdekken zodat we deze kunnen inzetten om jouw doelen te behalen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel, omdat ik vind dat dit onze werkrelatie ten goede komt.”

Contact

06-18527635
marije.klaasen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #LVB #Persoonlijkheidsstoornissen #Autisme

Marlon Bosch (26)

Marlon Bosch is opgeleid als pedagoog en heeft 7 jaar werkervaring opgedaan binnen de GGZ. Marlon heeft veel ervaring in gezinsbegeleiding, maar ook volwassenen met bijvoorbeeld autisme, verslaving en borderline begeleid.

“Ik vind het een uitdaging om mensen met diverse problematieken te begeleiden. Daarin vind ik het belangrijk om betrouwbaar te zijn richting de zorgvrager. Hierdoor weet men precies wat hij of zij van mij kan verwachten. Door een open houding en een luisterend oor sta ik naast de zorgvrager. Mijn streven is om de regie zoveel mogelijk bij jou als zorgvrager te houden en de begeleidingsvragen op maat af te stemmen.”

Contact

06-34076103
marlon.bosch@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen #Borderline #Verslaving

Nicole Dekker (34)

Nicole Dekker is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft de afgelopen 9 jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende hulpvragen en met verschillende psychische beperkingen zoals verslaving, borderline, ad(h)d en autisme. Gezinsbegeleiding heeft zij ook geboden.

“Ik vind het belangrijk om naast mensen te staan en samen te kijken hoe een doel behaald kan worden. Ik kan “out of the box” denken. Mijn motto is ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik vind het belangrijk om vooral te kijken naar wat iemand wel kan i.p.v. wat iemand niet kan. Een goede balans te hebben tussen directheid, humor en duidelijkheid om zo ieder uniek persoon goed te kunnen begeleiden.”

Contact

06-34106070
nicole.dekker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #GGZ

Rianne Mulder (33)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbele diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

“Ik vind het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.”

Contact

06-28767360
rianne.mulder@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Borderline #Jeugd #Gezinnen #GGZ

Claudia Bos (29)

De afgelopen 10 jaar heeft Claudia veel ervaring opgedaan met het bieden van (ambulante) begeleiding aan licht verstandelijk gehandicapte jongeren en jongvolwassenen met complexe psychische problematiek.

“Ik neem in mijn begeleiding graag als uitgangspunt dat iedereen zoveel mogelijk regie over zijn eigen leven wil.  Samen kunnen we kijken wat hier voor nodig is. In contact vind ik het van groot belang om betrouwbaar en open te zijn en om naast de zorgvrager te staan. Ik vind het belangrijk om in mogelijkheden te denken en uit te gaan van de kwaliteiten van iemand. Door het samen werken aan doelen hoop ik dat iemand kan groeien in zijn ontwikkeling en hierdoor meer vertrouwen in zichzelf krijgt.”

Contact

06-18537541
claudia.bos@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #LVB #GGZ

Noreen van Haaster (35)

Noreen heeft de afgelopen 15 jaar veel ervaring op gedaan als (ambulant) begeleider van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet- aangeboren hersenletsel, autisme spectrum stoornis en/of een auditieve beperking.

“Mijn begeleiding kenmerkt zich door rust en ruimte. Rust om elkaar te leren kennen en om erachter te komen wat de begeleidingsvragen zijn. Ruimte om jezelf te zijn en op jouw tempo stappen te zetten. Hierdoor ontstaat er vertrouwen in elkaar en (weer) vertrouwen in jezelf. Ik vind het belangrijk dat de regie bij jou ligt. Dat jij weet wat er gaat gebeuren en welke keuzes je hebt. Ik sta naast jou en ondersteun waar nodig.”

Noreen is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en als docent in het beroepsonderwijs en voor bedrijfstrainingen. Daarnaast heeft Noreen zich verder gespecialiseerd met een cursus in de Nederlandse Gebarentaal (NGT) om ook mensen die doof of slechthorend zijn te kunnen begeleiden.

Contact

06-48798173
noreen.vanhaaster@vivens.nl

Begeleiding bij

#LVB #Autisme #NAH #Auditief #(jong)volwassenen #Meidencoach #Vrouwenhulpverlening