check

Contact

‪085-0608907
begeleiding@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt (door de gemeente gecontracteerde) ambulante begeleiding in de gemeente Wageningen en omgeving.

Ambulant Begeleiders in Wageningen

Martine Leusink (45)

Martine is als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener zo’n 18 jaar werkzaam geweest binnen de GGZ. Zij heeft hierbij ervaring opgedaan met verschillende, soms complexe problematieken, maar heeft zich vooral gespecialiseerd in het werken met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

“ Ieder mens is anders en heeft zijn of haar eigen wensen, krachten en mogelijkheden. Door zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ander en op zoek te gaan naar die mogelijkheden, streef ik er naar dat de ander weer wat meer regie over zijn of haar leven krijgt, zodat er weer wat meer rust en stabiliteit ontstaat”

Als hulpverlener vind ik het belangrijk om te werken vanuit een veilige sfeer. Daarnaast ben ik betrokken, vind ik humor belangrijk, werk ik gestructureerd en vind een duidelijke, open communicatie belangrijk.

Contact

06-38680516
martine.leusink@vivens.nl

Begeleiding bij

#NAH #GGZ #jeugd

Wilma Schut (28)

Wilma Schut is opgeleid als maatschappelijk werker, met als specialisatie ‘toegepaste psychologie’. Sinds 2011 is ze werkzaam binnen de hulpverlening en heeft zowel als begeleider op groepen gewerkt en als ambulant hulpverlener. Zij heeft onder andere ervaring met het begeleiden van mensen met  psychische klachten en/of stoornissen, ook heeft ze werkervaring met alleenstaande minderjarige statushouders uit verschillende landen die in Nederland weer een zelfstandig bestaan willen opbouwen.

‘We krijgen allemaal te maken met obstakels in het leven, het kan zijn dat je dan hulp of coaching nodig hebt om je leven weer op de rit te krijgen. Ik denk graag met je mee zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw balans kunnen terugvinden.  Het is voor mij belangrijk om jouw eigen kwaliteiten in te zetten. Vaak heb je zelf de oplossing, ik help je graag om de weg ernaar toe te ontdekken.’

Contact

06-38680441
wilma.schut@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Agressie #Jeugd #LVB #GGZ #vluchtelingen #intercultureel

Jettie Zonneveld (36)

Jettie Zonneveld is opgeleid als (creatief) therapeut en pedagoog. Al zo’n 15 jaar werkt zij in de jeugdzorg, de laatste jaren richt zij zich op volwassenen met uiteenlopende problematiek

Een persoonlijke gelijkwaardige benadering kenmerkt haar manier van werken. Aan de ene kant op een informele en ontspannen manier contact maken. Maar aan de andere kant praktisch en doortastend wanneer nodig.

“Ieder mens heeft een gezonde kant en kwaliteiten die hem of haar uniek maakt. Bij het komen tot oplossingen benadruk ik deze graag.”

Contact

06-17759713
jettie.zonneveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Nah #Autisme #GGZ #LVB

Dika IJmker (34)

Dika IJmker is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en contextueel hulpverlener. Sinds 2008 is zij werkzaam in de hulpverlening en heeft gewerkt met zowel jongeren, volwassenen als met gezinnen. Zij heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een diagnose als ADHD, autisme, verslaving, borderline om onder andere zelfredzaamheid te vergroten.

“Ik ben een enthousiaste begeleider die kijkt naar je mogelijkheden en talenten om van daaruit te starten en zelfvertrouwen te vergroten. Ik werk met jou als persoon en betrek waar nodig is ook je netwerk en of familie. Dit is belangrijk omdat niemand alleen leeft en op zichzelf staat.”

Contact

06-24352489
dika.ijmker@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Jeugd #GGZ #Gezinnen

Karlijn Breunissen (32)

Karlijn is opgeleid tot pedagoog. Sindsdien heeft ze binnen de jeugdzorg ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren met psychische beperkingen en/of gedragsproblemen.

“Vanuit een gelijkwaardige manier van coaching, begeleid ik je graag, stap voor stap, bij waar jij op dat moment naar toe wilt werken. Hierbij gebruik makend van je eigen kwaliteiten, kracht en motivatie. Oplossingsgericht, zodat als je er klaar voor bent, je weer op jezelf durft te vertrouwen en je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt”.

Karlijn vindt duidelijkheid, humor, relativering en een vertrouwelijke, veilige sfeer belangrijk in haar communicatie/begeleiding.

Contact

06-13303869
karlijn.breunissen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #LVB #GGZ #Gezinnen