Contact

‪085-0608907
zutphen@vivens.nl

Vivens Begeleiding biedt ambulante begeleiding in de gemeente Zutphen en Brummen. Onderstaande begeleiders zijn werkzaam in Zutphen en Brummen. Wil je bij ons team aansluiten? Lees meer

Esther van de Kamp (37)

Esther heeft de afgelopen jaren met veel verschillende mensen gewerkt, met uiteenlopende culturele achtergronden. Zij is opgeleid tot dramatherapeut, na haar opleiding heeft ze binnen verschillende contexten begeleiding geboden. Ze heeft met vluchtelingen gewerkt, met mensen die dak- en thuisloos waren, met kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. De afgelopen jaren voornamelijk als ambulant begeleider ondersteuning geboden aan mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met allerlei belemmerende factoren.

“Doordat ik mijn kindertijd in Brazilië heb doorgebracht, ben ik van jongs af aan geïnteresseerd in andere culturen en de culturele achtergrond van mensen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, wie jij bent, waar je vandaan komt. Daar leer ik zelf ook altijd weer van. Ik heb niet de antwoorden of de oplossing, maar ik hoop door mijn kennis en ervaringen te combineren met die van jou/jullie, het jou/jullie echt helpt.”

Contact

06 1853 7544
esther.vandekamp@vivens.nl

Begeleiding bij

#persoonlijke(heids)problematiek #LVB #psychosociaal #sociaalemotioneel #dakloos

Merel Brandsma (31)

Merel is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft 7 jaar werkervaring in de klinische psychiatrie. Daarvoor was zij werkzaam in de kinderopvang. Merel heeft kennis van de meest uiteenlopende psychische problematiek met specialisatie op multi-problem situaties en verslaving.

“Als hulpverlener ben ik altijd opzoek naar de mens achter het probleem. Samen op onderzoek uitgaan en klachten omzetten in krachten zie ik als een uitdaging. Graag draag ik mijn steentje bij in het optimaliseren van zelfredzaamheid waarbij voor mij transparantie en betrouwbaarheid voorop staan”

Contact

06-34094749
merel.brandsma@vivens.nl

Begeleiding bij

#Ggz #Verslaving #ASS #LVB #Autisme

ambulant begeleider wmo apeldoorn

Mark Vermeule (53)

Mark is opgeleid als sociaal pedagoog en heeft de gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in onder andere de jeugdzorg en GGZ met diverse hulpvragen met verschillende complexe psychische beperkingen zoals verslaving, depressie en mensen met een licht verstandelijke beperking.

“Ik wil je graag coachen en helpen naar doelen die voor jou belangrijk zijn. Jij bent namelijk zelf de regisseur van je eigen leven en je bepaald zelf wat je daarbij wilt bereiken. We gaan samen zoeken naar waar jouw uitdagingen liggen, wat je wilt leren om je doel te bereiken. Ik kan je daarbij goed ondersteunen en coachen, omdat ik daar heel veel ervaring mee heb, verder ben ik betrouwbaar, toegankelijk , humoristisch en realistisch. Kortom, ik ben een down to earth, – no nonsense – hulpverlener.”

Contact

06-44163119
mark.vermeule@vivens.nl

Begeleiding bij

#GGZ #LVB #Verslaving #Interculturele zorg

Linda Lusseveld (35)

Linda is opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener. De afgelopen jaren werkte zij binnen de verslavingszorg, daarvoor 10 jaar bij het Dr. Leo Kannerhuis binnen een intensieve behandelgroep voor jongeren met autisme.

“Ik wil als begeleider samen met jou aan de slag gaan. Door samen jouw vragen op te pakken kunnen we zorgen voor een optimale samenwerking, wat naar mijn visie jouw zelfredzaamheid zal bevorderen. Ik vind het van belang om transparant te zijn en dat jij als zorgvrager kan zeggen wat je wil. Jij bent regisseur over jouw leven, ik wil je helpen om hierin zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Ik ben een begeleider die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, duidelijke communicatie kun je van mij verwachten”.

Contact

06-3807 4747
linda.lusseveld@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #GGZ #Verslaving #ASS

Rianne Mulder (33)

Rianne is opgeleid tot maatschappelijk werker en heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan binnen de GGZ met verschillende zorgvragen. Denk daarbij aan ADHD, Borderline, Autisme, verslaving maar ook dubbel diagnostiek. Zowel bij volwassenen als bij Jeugd. Ook heeft zij gezinsbegeleiding geboden.

“Ik vind het belangrijk laagdrempelig te zijn en blijven. Ook wil ik (onbevooroordeeld) naast de zorgvrager blijven staan om van daaruit te kijken naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn.”

Contact

06-28767360
rianne.mulder@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Borderline #Jeugd #Gezinnen #GGZ

Caren Speldekamp (31)

Caren is opgeleid tot maatschappelijk werker en coach en heeft meer dan tien jaar ervaring binnen de GGZ. Ze begeleidde jongeren en volwassenen met een psychiatrische aandoening, waaronder autisme, ADHD en angststoornissen. Caren vindt het belangrijk om methodische begeleiding te bieden, zodat jij zinnige en effectieve begeleiding van goede kwaliteit krijgt.

“Ik geloof dat jij zelf weet wat het beste voor je is. In mijn begeleiding staan jij en jouw wensen centraal. Wie ben jij? Waar droom je van? Wat past bij jou? Wat kun je goed? En wat vind je moeilijk? Ook al weet je het soms zelf niet, ik help je stap voor stap erachter te komen. Dat doe ik vrolijk, vanuit rust en altijd duidelijk. Zodat jij je wensen waar kunt maken, klein of groot.”

Contact

06-30412350
caren.speldekamp@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #Volwassenen #GGZ

Marlon Bosch (26)

Marlon Bosch is opgeleid als pedagoog en heeft 7 jaar werkervaring opgedaan binnen de GGZ. Marlon heeft veel ervaring in gezinsbegeleiding, maar ook volwassenen met bijvoorbeeld autisme, verslaving en borderline begeleid.

“Ik vind het een uitdaging om mensen met diverse problematieken te begeleiden. Daarin vind ik het belangrijk om betrouwbaar te zijn richting de zorgvrager. Hierdoor weet men precies wat hij of zij van mij kan verwachten. Door een open houding en een luisterend oor sta ik naast de zorgvrager. Mijn streven is om de regie zoveel mogelijk bij jou als zorgvrager te houden en de begeleidingsvragen op maat af te stemmen.”

Contact

06-34076103
marlon.bosch@vivens.nl

Begeleiding bij

#Autisme #Ad(h)d #Jeugd #GGZ #Gezinnen #Borderline #Verslaving

Marije Klaasen (26)

Marije is opgeleid als maatschappelijk werker. De afgelopen jaren heeft zij in een verslavingskliniek gewerkt als groepstherapeut en persoonlijk begeleider. Daarvoor heeft zij met dak- en thuislozen gewerkt. Tijdens haar werk in de verslavingskliniek heeft zij ook ervaring op gedaan met onder andere zorgvragers met LVB, autisme en persoonlijkheidsproblematiek.

“Ik vind het erg belangrijk om samen aan de slag te gaan. Op die manier leer je het meest en word je steeds zelfredzamer. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen jouw kwaliteiten te ontdekken zodat we deze kunnen inzetten om jouw doelen te behalen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel, omdat ik vind dat dit onze werkrelatie ten goede komt.”

Contact

06-18527635
marije.klaasen@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #LVB #Persoonlijkheidsstoornissen #Autisme

Ivy Bekke (33)

Ivy is opgeleid als orthopedagoog en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de gezinsbegeleiding, maar ook binnen de GGZ met verschillende psychische stoornissen zoals AD(H)D, ASS, borderline en depressie. Ook heeft zij ondersteuning geboden aan jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

“Ik wil jou, als begeleider, vooruit helpen. Samen kunnen we kijken waar je al staat in het leven en wat je belangrijk vindt om nog te bereiken. Ik wil je graag tools aanreiken waardoor je weer regie krijgt over je eigen leven. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en wil jou graag positieve energie en zelfvertrouwen meegeven.”

Contact

06-18466036
ivy.bekke@vivens.nl

Begeleiding bij

#Verslaving #Borderline #Ad(h)d #Autisme #Gezinnen #LVB #GGZ