Vivens Begeleiding informatieavond en speeddate

25 september 2019 – 19:30-21:30
Locatie: Arnhem (Jansbuitensingel 30)
Let op: aanmelden is noodzakelijk

1

Meld je vrijblijvend aan

Meld je vrijblijvend aan voor de informatieavond. Alleen of met je collega(s).
2

Informatieavond

Tijdens deze avond vertellen we meer over onze organisatie en werkwijze
3

Speeddate

En als jij je hebt opgegeven voor de speeddate, kunnen we na de voorlichting informeel kennismaken!

Vivens Begeleiding is een unieke (zorg)organisatie door de manier waarop wij zijn georganiseerd. Dit zorgt o.a. voor korte lijnen met bijvoorbeeld verwijzers of andere betrokkenen rondom de zorgvrager. Met andere woorden: weinig bureaucratie en tijd voor de zorgvrager!

Dit is niet onopgemerkt gebleven. De tevredenheid onder verwijzers is een 8,4. Door de vele aanmeldingen zijn we continue op zoek naar nieuwe ambulant begeleiders.

Op 25 september organiseren we een informatieavond voor geïnteresseerde sollicitanten uit Apeldoorn, Arnhem en Deventer waar we je meer vertellen over de begeleiding die we bieden, de organisatie & onze werkwijze. Je kunt zelfs met collega’s een nieuw team starten!

Voor wie?
De informatieavond is bestemd voor geïnteresseerde ambulant begeleiders die meer willen weten over onze werkwijze en mogelijk bij een van de teams willen komen werken. Ook als je nog niet direct wilt solliciteren ben je van harte welkom. Meld je aan via onderstaande formulier.

Speeddate
Als je wil solliciteren bij een van de teams, kun je na de voorlichting meedoen met de speeddate. In twee gesprekjes van 5 minuten maken we graag informeel met je kennis. Geef je snel via onderstaande formulier op want het aantal tafels is beperkt tijdens deze bijeenkomsten!

Mocht de speeddate van beide kanten bevallen, spreken we zo snel mogelijk graag met je verder over o.a. de arbeidsvoorwaarden. We zullen je daarover verder informeren na jouw aanmelding.