Wegens uitbreiding zoeken wij op korte termijn een ambulant begeleider in Apeldoorn.

Over Vivens Begeleiding:

Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandig ambulant begeleiders. Wij bieden ambulante begeleiding vanuit de Wmo, waarbij niet de diagnose maar de hulpvraag centraal staat. Zodoende begeleiden wij uiteenlopende doelgroepen met verminderde zelfredzaamheid. Het doel is om toe te werken naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid.

Als ambulant begeleider binnen Vivens Begeleiding begeleid jij je eigen zorgvragers. Onderling delen we kennis en expertise en op de achtergrond borgen wij de kwaliteit en verzorgen wij de bedrijfsvoering voor de aangesloten begeleiders. Op onze website kun je veel informatie terugvinden over onze werkwijze.

In het kort:

Je bent een ervaren hulpverlener en wilt je (dat hoeft niet direct) voor minimaal 16 uur per week aan Vivens Begeleiding verbinden. Uiteindelijk kun je voor circa 32 uur per week aan de slag, afhankelijk van het aantal zorgvragers je wilt begeleiden. Je bent al enkele jaren werkzaam in Apeldoorn en bent bekend met de sociale kaart. Wij werken met zelfstandig professionals (zzp’ers) omdat wij geloven dat dit het beste aansluit bij ambulante begeleiding in jouw gemeente. Hierdoor kun jij de lijnen met samenwerkingspartners en zorgvragers kort houden, direct en flexibel schakelen. Wij ondersteunen je met de bedrijfsvoering, een kwaliteitshandboek, intervisie, coachen je in het ondernemerschap, verzorgen de pr, etc. Begeleiding lever je op basis van zorg in natura in Apeldoorn en omgeving.

Onze samenwerkingsovereenkomsten voldoen aan de regels binnen de nieuwe wet DBA. Dit hebben wij laten checken door een arbeidsjurist.

Profiel begeleider

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma binnen het sociaal domein, bijvoorbeeld SPH, MWD of Pedagogiek
 • Je bent ondernemend, ziet en zoekt kansen
 • Je bent woonachtig in Apeldoorn
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je resultaten, bent doelgericht en effectief
 • Je hebt kennis van de sociale kaart in Apeldoorn
 • De omgeving en de situatie waarin je werkt analyseer je snel. Je stemt je begeleiding daarop af
 • Je bent proactief
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als hulpverlener
 • Je houdt van pionieren
 • Je bent gericht op samenwerking ondanks dat je veelal zelfstandig werkt
 • Je bewaakt processen en de voortgang van gemaakte afspraken
 • Je levert een actieve bijdrage aan beleids- en organisatieontwikkeling en bent bereid je kennis en expertise te delen met andere begeleiders binnen de organisatie
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel
 • Je zoekt zelfstandig naar oplossingen.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan die jou eventueel de mogelijkheid biedt om te werken naast een studie of een parttime dienstverband elders. Uiteraard bieden we een introductietraining en werkbegeleiding. Het nettoinkomen ligt (afhankelijk van je persoonlijke situatie) 30-45% hoger dan in loondienst. Indien je een ww-uitkering ontvangt, biedt het UWV interessante mogelijkheden om te starten als zelfstandig ondernemer. Bekijk deze website voor meer informatie.

Zelfstandig ondernemerschap

Wij werken met zelfstandig ondernemers (zp’ers/zzp’ers). Je bent zelfstandig ondernemer en werkt voor zorgvragers in jouw regio. Op de achtergrond regelen wij alle organisatorische processen zoals administratie, declaratie, verantwoording en facturatie en borgen wij de kwaliteit.

Reageer direct

Vul onderstaande formulier in, upload je CV en we nemen binnenkort contact met je op. Let op: alleen reacties via deze weg worden in behandeling genomen. Helaas zijn er verschillende websites (zoals Indeed) die websites zoals de onze afspeuren om vacatures op hun website te plaatsen. Deze nemen wij niet in behandeling.