Wegens uitbreiding zoeken wij (met regelmaat) ambulant begeleiders in Arnhem.

Het team van Vivens Begeleiding in Arnhem is vanwege haar groei (continue) op zoek naar nieuwe collega’s! Er zijn verschillende contractvormen mogelijk afhankelijk van jouw wensen en de behoefte van het team op dat moment.

Als ambulant begeleider biedt je begeleiding binnen de Wmo. Veelal binnen de ggz aan bijvoorbeeld mensen met autisme, ADHD, borderline, depressie, angststoornissen, schizofrenie en psychoses. Een aantal van onze zorgvragers heeft een licht verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (Nah).

Om deze reden werken we alleen met (minimaal) Hbo opgeleide medewerkers met bijvoorbeeld een opleiding Social work (Sph/Mwd) of pedagogiek. Minimaal 4 jaar werkervaring met deze doelgroep is een voorwaarde. Binnen een vergelijkbare functie is een pre. Vanwege de aard van de werkzaamheden en het werkgebied dien je over een auto te beschikken.

Bij Vivens Begeleiding vinden we het belangrijk dat je meedenkt en samen belangrijke beslissingen neemt. Je krijgt veel vrijheid om je werk en jouw werktijden zelf in te delen. Daar hoort bij dat je verantwoordelijkheid draagt over het werk wat je aflevert. Je komt te werken in een zgn werknemerscoöperatie. Klik hieronder om er meer over te lezen.

Werknemerscooperatie

Wat vragen we van jou?

Dat je zelf verantwoordelijkheid neemt, snel kunt schakelen, zelfstandig kunt werken maar ook de samenwerking waar dit belangrijk is weet te zoeken, dat je jouw kennis en feedback deelt met je team en een efficiënte manier van werken en denken hebt.

Wat hebben we jou te bieden?

Vanwege de beperkte mogelijkheden die de wet ons geeft om een proeftijd te geven, krijg je eerst een half jaar contract (zonder proeftijd). Bij goed functioneren krijg je daarna een jaarcontract en ben je lid van de werknemerscooperatie. We streven naar een vaste aanstelling zodra het jaarcontract is afgelopen. Het salaris valt in de Cao Ggz schaal 50 en met jouw team beslis je over de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar vooral krijg je de unieke kans om binnen een moderne organisatie samen te werken en te pionieren! Om te doen waar om gaat (75-80% van je tijd werk je voor je zorgvragers).

Interesse?

Vul onderstaande formulier in, upload je CV en we nemen binnenkort contact met je op. Let op: alleen reacties via deze weg worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Indien je de vacature hebt gevonden op een website anders dan deze en buiten onze website om hebt gereageerd, dan nemen wij je reactie niet in behandeling. Helaas zijn er verschillende websites (zoals Indeed) die websites zoals de onze afspeuren om vacatures op hun website te plaatsen. Ondanks eerdere afspraken plaatsen zij ongevraagd vacatures. Dit is hun werkwijze en wij hebben hen hiervoor geen opdracht gegeven.