LET OP! Deze vacature is inmiddels vervuld

Vanwege zwangerschapsverlof zoeken wij per 1 maart 2018 een Officemanager (20-24u per week).

Vanaf augustus kun je vanwege de continue groei waarschijnlijk in dienst blijven, bij goed functioneren uiteraard.

Wat ga je doen?

Wij denken niet in vaste functieprofielen maar in taken. Taken worden verdeeld in een team. Maar om een beetje een idee te geven van deze veelzijdige functie, hieronder een beschrijving van de meest belangrijke kenmerken.

Je bent vooral het eerste aanspreekpunt, zowel in- als extern. Zo beantwoord je verschillende vragen over ons begeleidingsaanbod en neem je nieuwe aanmeldingen van wijkteams aan en zet je deze intern uit. Daaromheen zorg je er eigenlijk voor dat alles op rolletjes loopt. Van contract tot facilitair management ben jij verantwoordelijk.

Ook beantwoord je de inkomende (algemene) email en beheer je de agenda van de directie. Daarnaast maak je nieuwe medewerkers wegwijs in de organisatie zodat zij een goede start kunnen maken. Je plant en organiseert bijeenkomsten en verzorgd een deel van de personeelsadministratie.

Wat zoeken wij in jou?

Je hebt oog voor detail, bent dienstverlenend, kunt snel schakelen en raakt niet in paniek van een to-do-lijst die nooit leeg is. Daarnaast ben je een echte multitasker!

Kortom een leuke en veelzijdige functie waarin we op zoek zijn naar iemand die zelf beslissingen durft te nemen, initiatief toont en waar nodig met verbetervoorstellen komt.

Waar kom je te werken?

Je werkt vanuit een modern kantoorgebouw in het centrum van Arnhem vlakbij het Centraal station. Je komt te werken in een jonge en snel groeiende organisatie. De (informele) werkplek deel je met de directie en administratief medewerker. Dit bevorderd de korte lijnen.

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal 4 jaar vergelijkbare werkervaring bij voorkeur in de zorgsector. Je hebt een afgeronde hbo opleiding bijvoorbeeld als facilitair manager of directie assistente.

Vanwege onze bereikbaarheid is het werken van 5 ochtenden een harde eis en niet onderhandelbaar. Het is mogelijk om 1-2 ochtenden vanuit huis te werken.

Verder ben je nauwkeurig, accuraat, betrouwbaar, cijfermatig goed onderlegd en communicatief vaardig. Je hebt een proactieve houding en in staat om zelfstandig te werken. Tot slot ben je flexibel in de breedste zin van het woord en woonachtig in de regio Arnhem.

Wat bieden wij?

Een leuke en inspirerende werkplek bij een snel groeiend en jong bedrijf. Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en met het bedrijf mee te groeien. Na het zwangerschapsverlof verwachten we de taken van jou en onze zwangere collega over twee officemanagers te kunnen verdelen omdat de tijdsinvestering van een aantal taken zullen toenemen door de groei van de organisatie. We kijken daarbij graag waar jullie talenten en interesses liggen en waarin jullie elkaar het beste aanvullen.

Salariëring schaal 50 Ggz, een laptop en telefoon van de zaak en een bibliotheek abonnement.

Sollicitatieprocedure

1: Briefselectie
2: Telefonisch voorgesprek (In de praktijk blijkt dat sommige praktische zaken beter telefonisch beantwoord kunnen worden zodat de juiste kandidaten op gesprek komen).

Interesse?

Vul zo snel mogelijk onderstaande formulier in, upload je CV en we nemen binnenkort contact met je op. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden gaat de vacature offline.

Let op: alleen reacties via deze weg worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Indien je de vacature hebt gevonden op een website anders dan deze en buiten onze website om hebt gereageerd, dan nemen wij je reactie niet in behandeling. Helaas zijn er verschillende websites (zoals Indeed) die websites zoals de onze afspeuren om vacatures op hun website te plaatsen. Ondanks eerdere afspraken plaatsen zij ongevraagd vacatures. Dit is hun werkwijze en wij hebben hen hiervoor geen opdracht gegeven.