Waar: Arnhem
Duur: Afhankelijk van stageopdracht
Aantal uur: Parttime of fulltime
Aanvang: september 2018
Sluitingstermijn: N.v.t.
Selectiegesprekken: N.v.t.

Leuke en uitdagende HR stage! 

Heb jij vernieuwende ideeën over hoe mensen zich bewegen en (samen)werken in organisaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! HR zien wij als HIR. Human Inspiration Management. Wij organiseren processen om het werk heen in plaats van andersom. Lijkt het je leuk om een meerwaarde te leveren aan een snelgroeiende organisatie? Dan is een stage bij Vivens Begeleiding echt iets voor jou! 

Begeleiders bepalen het succes van de organisatie en hun werk vormt de basis van alle processen die we vastleggen. Het werk moet aan bepaalde kwaliteitscriteria en wettelijke eisen voldoen maar de menselijke maat en gezond verstand moeten daarbij centraal blijven staan.  

We willen ons personeelsbeleid verder professionaliseren en onze visie op organiseren daarin zo goed mogelijk (waar)borgen. Binnen dit beleid willen we alles erop richten om de kwaliteiten van de begeleiders, de onderlinge samenwerking en hun eigen ontwikkeling zo goed mogelijk te waarborgen en hen voor lange tijd aan onze organisatie verbinden.  

Vivens staat voor ‘de autonome mens’. Wij streven in onze begeleiding en manier van organiseren naar zoveel mogelijk autonomie voor zowel de zorgvrager als begeleider. 

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een HBO student in de richting HR/HRM die ons kan adviseren op het gebied van personeelsbeleid. We hebben meerdere (deel)opdrachten waarin je een rol kunt spelen.  

Doordat we een jonge maar snel groeiende organisatie zijn, willen we onze processen (waaronder het personeelsbeleid) nog beter inrichten en voorbereiden op de toekomst. Wij zoeken een student die hierin op een creatieve manier kan meedenken. 

Daarnaast willen we graag een medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO) organiseren waarin jij een belangrijke rol kunt spelen. Zowel bij het opstellen van de vragen als bij de interpretatie en het vertalen van de uitkomsten in een (ver)beterplan. Dit plan moet de basis gaan vormen voor een continue verbeterproces en geen jaarlijkse invuloefening.  

In onze organisatie is er veel ruimte voor inbreng en nieuwe ideeën. Creativiteit en inbreng van jouw ideeën worden erg gewaardeerd. De stage voer je uit in een hippe en inspirerende werkomgeving in het centrum van Arnhem.  

Specifieke vaardigheden 

  • Je beschikt over onderzoeksvaardigheden en je bent in staat te adviseren in passende oplossingen. 
  • Je werkt secuur en bent betrouwbaar. 
  • Je kunt het overzicht behouden en prioriteiten stellen. 

Wat bieden wij? 

  • Persoonlijke begeleiding  
  • Een fijne, open werksfeer 
  • Mogelijkheid om parttime de stage te vervullen

Reageren? 

Stuur je email met cv naar info@vivens.nl onder vermelding van ‘Stage HR(M)’

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Indien je de vacature hebt gevonden op een website anders dan deze en buiten onze website om hebt gereageerd, dan nemen wij je reactie niet in behandeling. Helaas zijn er verschillende websites (zoals Indeed) die websites zoals de onze afspeuren om vacatures op hun website te plaatsen. Ondanks eerdere afspraken plaatsen zij ongevraagd vacatures. Dit is hun werkwijze en wij hebben hen hiervoor geen opdracht gegeven.