Actuele vacatures 

Hieronder staan onze actuele vacatures. Wij werken zowel met begeleiders in loondienst als met zzp’ers. 

Solliciteren?

We hebben regelmatig vacatures voor begeleiders die in loondienst willen werken. Klik hierboven voor de vacature. Er is geen sprake van een sluitingsdatum doordat we continue groeien. Je sollicitatie is een soort open sollicitatie en je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Zzp’ers

Om flexibel te kunnen inspelen op de zorgvragen werken we regelmatig samen met zzpers. Je kunt werken tegen een aantrekkelijk en reëel uurtarief en eventueel jouw eigen cliënten bij Vivens Begeleiding onder de raamovereenkomst van de Wmo onderbrengen.

Je krijgt van ons een mailadres, visitekaartje en een profiel op onze website. Je neemt deel aan een introductietraining, kunt 4 keer per jaar een Vivent bijwonen en samenwerken met een leuke club ambulant begeleiders in jouw regio.

Indien je al een netwerk hebt binnen een gemeente waar wij werkzaam zijn, kun bij hen kenbaar maken dat je via Vivens Begeleiding onder het Wmo contract begeleiding kunt bieden.

Om in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (niet ouder dan 3 maanden) en ingeschreven te staan bij de Kamer Van Koophandel.

Daarnaast dien je minimaal Hbo geschoold te zijn (bij voorbeeld Sph, Mwd of Pedagogiek), minimaal 4 jaar vergelijkbare werkervaring te hebben met onze doelgroep en in het bezit te zijn van een auto.

We tekenen indien we met je gaan samenwerken een raamovereenkomst en vervolgens per zorgvrager een overeenkomst van opdracht. Deze samenwerking voldoet aan de beoogde eisen vanuit de overheid en hebben we toen de wet Dba in ontwerp was laten toetsen door een gerenommeerd bureau en een arbeidsjurist.

Reageren als zzp'er

Stagiaires

Vanaf 2019 lijken er mogelijkheden voor een stagiaire Ambulant Begeleider in Apeldoorn. Communicatie hierover zal via deze website en LinkedIn plaatsvinden. In andere gemeenten is op dit moment geen stage(begeleiding) mogelijk.

LET OP!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Indien je de vacature hebt gevonden op een website anders dan deze en buiten onze website om hebt gereageerd, dan nemen wij je reactie niet in behandeling. Helaas zijn er nog steeds bedrijven zoals Indeed die ondanks eerdere afspraken ongevraagd vacatures plaatsen. Dit is hun werkwijze en wij hebben hen hiervoor geen opdracht gegeven.