Dit is Vivens Begeleiding

Begeleid je eigen zorgvragers

Jij hebt je eigen caseload als ambulant begeleider. Waar nodig, begeleid je hen met collega’s om de continuïteit te waarborgen. Maar ook om mee te sparren! Want samen weet je meer dan alleen.

Vrijheid en flexibiliteit

Jij plant (samen met je zorgvragers) zelf je agenda. Zo heb je flexibiliteit om je privé-leven en je werk optimaal op elkaar af te stemmen. Door onze manier van werken valt veel regelgeving en daarmee administratie weg. Prettig voor jou, prettig voor ons en uiteindelijk de beste zorg voor de zorgvragers.

Samenwerken

Wij geloven dat wij elkaar nodig hebben. Samen staan we sterk. Beleid bedenk je niet op kantoor maar in de praktijk. Als netwerkorganisatie kunnen we snel schakelen, kennis en expertise met elkaar delen.

Begeleiders die je voorgingen, beoordelen de samenwerking en organisatie met een 8,5. Daar zijn we super trots op!

Zij waarderen met name het:

  • Persoonlijk en laagdrempelig contact. Zowel met zorgvragers, collega’s als directie
  • Werken in kleine teams
  • Organisatie in ontwikkeling
  • Vraaggericht werken en echt maatwerk bieden
  • Meer aandacht voor de zorgvrager door korte lijnen en minder bureaucratie.

Vacatures

We zijn vanwege de continue groei eigenlijk steeds op zoek naar nieuwe collega’s. We werken momenteel met een aantal zzp’ers en een groeiende groep begeleiders in loondienst. In 2019 richten we onze eerste werknemerscoöperatie(s) op. Je bent dan samen eigen baas maar bent gewoon onder de Cao Ggz in loondienst. Binnenkort lees je er meer over op onze website.

Voor actuele vacatures klik je hieronder door naar de pagina ‘Vacatures’. Het heeft helaas geen zin om open sollicitaties te versturen. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.