Vivens Begeleiding gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

 

Vanaf september 2018 gebruikt Vivens Begeleiding ZIVVER om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merk je van het gebruik van ZIVVER?

Je kunt altijd rekenen op de service die je van ons gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door jou gelezen kan worden. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als je een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, open je een link die ZIVVER je toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER je nooit reclame toesturen.

Let op:

Standaard worden notificatiemails namens no-reply@zivver.com verstuurd. Een organisatie kan een instelling doen, waardoor alle notificatiemails niet namens ZIVVER, maar namens de verzender zelf worden verstuurd. Als een organisatie deze instelling heeft gedaan, dan kan hier ‘afzender’ in plaats van ZIVVER komen te staan.

Hoe open je een bericht die via ZIVVER is verstuurd?

Indien je een e-mail hebt ontvangen van Vivens Begeleiding via ZIVVER, dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet je hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). In dit filmpje ziet je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een wachtwoord

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom heb je een wachtwoord ontvangen. Je vult dit wachtwoord in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ hebt geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Bericht openen met een sms-code

Je heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom krijg je een code per SMS toegestuurd. Je vult deze SMS-code in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ hebt geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit de betreffende pagina. Onder het ontvangen bericht kun je gelijk een bericht typen om te reageren. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt je een notificatie via je reguliere e-mail.

Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen kun je aan ons doorgeven door contact op te nemen met de verzender van het bericht of je contactpersoon binnen Vivens Begeleiding. Indien je er niet uitkomt, verstuur dan een email aan info@vivens.nl

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER? Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.